JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Baby Tula nosiljka,Explore, platnena, Just Hanging

SKU
5903050388843
Special Price 1.146,65 kn Regular Price 1.349,00 kn
In stock
Opis
French Marigold je mala cvjetna Tula koja stiže kao prvi proljetni vjesnik. Uskočite u vesele boje, laganije tkanine i uživajte u kombiniranju ove floralne Tule. French Marigold prikazuje cvjetove i bukete preko plavkasto-sive podloge. Print se proteže na unutarnji i vanjski dio panela, naramenice, pojas i kapuljaču koja se može odvojiti od nosiljke.
More Information
Dostupnost Dostupno u roku od 4-8 dana
Description
1. Svi položaji nošenja koje će Vaše beba trebati, uključujući položaj licem prema naprijed Nosiljka pruža više položaja za nošenje djeteta: položaj na trbuhu u kojem je dijete okrenuto prema naprijed, položaj na trbuhu u kojem je dijete okrenuto prema osobi koja nosi, te nošenje na leđima. U svakom od položaja nošenja, dijete je prirodno i ergonomski postavljeno u udobnom položaju tijela koji podržava zdrav razvoj njegovih kukova i kralježnice. 2. Inovativni panel jednostavnog i prilagodljivog dizajna Panel se namješta u tri različite širine kako bi savršeno pristajao bebi i prilagođava njenom rastu od novorođenačke do rane vrtićke dobi. 3. Podstavljeni, podesivi jastuk za potporu vrata Jastuk se može koristiti u više položaja kako bi osigurao podršku za glavu i vrat novorođenčeta te za spavanje bebe. 4. Prozračan i lagan pamuk Odgovorni dizajn i pažljiva izrada materijala. Nosiljka je izrađena od mekog i prozračnog 100% pamuka koji se lako čisti i može se strojno prati. 5. Podstava gdje je potrebno za dodatnu udobnost Podstavljene naramenice pružaju optimalnu udobnost za vrata i ramena osobe koja nosi bebu i nude brzu prilagodbu za više korisnika. Široki podstavljeni pojas osigurava ravnomjernu distribuciju težine. Široki otvori za noge djeteta također su podstavljeni kako bi bebi bilo što udobnije. 6. Džep pojasa i odvojiva kapuljača Veliki džep na pojasu za struk služi za pohranu priručnih sitnica. Uz nosiljku dolazi i kapuljača koja ima drukere za lagano skidanje i postavljanje, a služi za potporu djetetovoj glavi dok spava, za zaštitu od sunca u šetnji, te za dodatnu privatnost tijekom hranjenja bebe. * Prije nego što počnete koristiti položaj u kojem je dijete okrenuto licem prema naprijed, dijete treba postići dobru kontrolu glave i vrata, a njegova brada treba biti iznad jastučića tj. gornjeg ruba nosiljke. Također preporučamo da raspon djetetove težine za nošenje prema naprijed bude između 6 i 10 kg, a za optimalnu udobnost prema naprijed treba nositi na kraće vremenske periode. Promatrajte dijete kako bi uočili znakove pospanosti ili prekomjerne stimulacije. Dijete ne bi smjelo spavati u položaju u kojem je okrenuto licem prema naprijed.
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Baby Tula nosiljka,Explore, platnena, Just Hanging
Napiši svoje mišljenje