JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Baby Tula nosiljka Explore - Platnena, Bloom

SKU
5903050382575
1.349,00 kn
In stock
Opis
Gledajte kako rastu i nek vaša ljubav cvate! Dezen „Bloom“ ima elegantni cvjetni uzorak na svijetlorozoj boji tkanine. Uzorak se nastavlja na unutrašnjoj strani nosiljke, naramenica i pojasa za struk, te na odvojivoj kapuljači. Isporuka kroz 5-10 dana.
Description
1. Svi položaji nošenja koje će Vaše beba trebati, uključujući položaj licem prema naprijed Nosiljka pruža više položaja za nošenje djeteta: položaj na trbuhu u kojem je dijete okrenuto prema naprijed, položaj na trbuhu u kojem je dijete okrenuto prema osobi koja nosi, te nošenje na leđima. U svakom od položaja nošenja, dijete je prirodno i ergonomski postavljeno u udobnom položaju tijela koji podržava zdrav razvoj njegovih kukova i kralježnice. 2. Inovativni panel jednostavnog i prilagodljivog dizajna Panel se namješta u tri različite širine kako bi savršeno pristajao bebi i prilagođava njenom rastu od novorođenačke do rane vrtićke dobi. 3. Podstavljeni, podesivi jastuk za potporu vrata Jastuk se može koristiti u više položaja kako bi osigurao podršku za glavu i vrat novorođenčeta te za spavanje bebe. 4. Prozračan i lagan pamuk Odgovorni dizajn i pažljiva izrada materijala. Nosiljka je izrađena od mekog i prozračnog 100% pamuka koji se lako čisti i može se strojno prati. 5. Podstava gdje je potrebno za dodatnu udobnost Podstavljene naramenice pružaju optimalnu udobnost za vrata i ramena osobe koja nosi bebu i nude brzu prilagodbu za više korisnika. Široki podstavljeni pojas osigurava ravnomjernu distribuciju težine. Široki otvori za noge djeteta također su podstavljeni kako bi bebi bilo što udobnije. 6. Džep pojasa i odvojiva kapuljača Veliki džep na pojasu za struk služi za pohranu priručnih sitnica. Uz nosiljku dolazi i kapuljača koja ima drukere za lagano skidanje i postavljanje, a služi za potporu djetetovoj glavi dok spava, za zaštitu od sunca u šetnji, te za dodatnu privatnost tijekom hranjenja bebe. * Prije nego što počnete koristiti položaj u kojem je dijete okrenuto licem prema naprijed, dijete treba postići dobru kontrolu glave i vrata, a njegova brada treba biti iznad jastučića tj. gornjeg ruba nosiljke. Također preporučamo da raspon djetetove težine za nošenje prema naprijed bude između 6 i 10 kg, a za optimalnu udobnost prema naprijed treba nositi na kraće vremenske periode. Promatrajte dijete kako bi uočili znakove pospanosti ili prekomjerne stimulacije. Dijete ne bi smjelo spavati u položaju u kojem je okrenuto licem prema naprijed.
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Baby Tula nosiljka Explore - Platnena, Bloom
Napiši svoje mišljenje