JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Baby Tula nosiljka, Explore Linen, Seafoam

SKU
5907780154556
1.349,00 kn
In stock
Opis

Od rođenja (3,2 kg) do 20 kg
3 položaja nošenja: položaj na trbuhu prema naprijed, položaj na trbuhu prema natrag (prema roditelju), nošenje na leđima
Baby Tula Linen inspirirana je prirodom, svježeg je i oplemenjenog izgleda.
Tkanje je napravljeno od najfinijeg lana, a njegova kombinacija s češljanim pamukom, materijalu nosiljke daje fenomenalne prirodne osobine: snagu, svježinu i nevjerojatnu mekoću.

Svestrana i praktična nosiljka Baby Tula Explore omogućava ergonomsko nošenje u sljedećim položajima: na trbuhu prema sebi, na trbuhu prema naprijed te na leđima.
Model Explore namijenjen je za korištenje od rođenja tj. od 3,2 kg do vrtićke dobi tj. 20 kg.

U svakom od položaja nošenja, dijete je prirodno i ergonomski postavljeno u udobnom položaju tijela koji podržava zdrav razvoj njegovih kukova i kralježnice.

Description

Baby Tula Linen nosiljka izrađena je od 52% lanenog platna i 48% češljanog pamuka što znači da ova nosiljka kombinira snagu i hladnoću lana s mekoćom pamuka. Biorazgradiva je, hipoalergena i prozračna što je posebno bitno u toplijim podnebljima.

Ova nosiljka ima sve ostale osobine radi kojih roditelji obožavaju Baby Tula nosiljke:
1. Više položaja nošenja – mogući položaji nošenja u kojima će Vaša beba uživati kod ove nosiljke uključuju i položaj u kojem je dijete okrenuto prema naprijed.
2. Nosiljka se veličinom prilagođava bebi – panel se namješta u tri različite širine
3. Podstavljeni, podesivi jastučić za potporu vrata – jastuk se može koristiti u više položaja
4. Podstava gdje je potrebno za dodatnu udobnost – podstavljene naramenice, pojas za struk i otvori za noge
5. Džep pojasa i odvojiva kapuljača – Džep za pohranu priručnih sitnica i kapuljača koja se može skinuti, a služi za potporu djetetu dok spava, zaštitu od sunca i privatnost.

Model Linen donosi svjež i oplemenjen izgled u Baby Tula Explore kategoriju nosiljki
Svaka nosiljka tkana je od niti dviju boja što daje teksturu i dojmljiv izgled nosiljci koja se u konačnici doima jednobojno.

Od sirovog lana do tkanine Naše lanene nosiljke za bebe izrađene su kako bi istaknule i iskoristile posebne prirodne karakteristike ovog materijala. Dobiveno iz biljke lana, tkanje dolazi iz Francuske, te se u njegovoj proizvodnji troši manje enegrije.

Nova Linen Seafoam nosiljka prenosi vam doživljaj umirujućih zvukova morskih valova. Inspirirana obalom, suncem i morskim krajolikom, Seafoam savršen je odabir za sve ljetne avanture!

Materijal se lako čisti i može se strojno prati.

Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Baby Tula nosiljka, Explore Linen, Seafoam
Napiši svoje mišljenje