JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

4moms MamaRoo Dark Grey Cool Mesh

SKU
817980016347
2.489,00 kn 330.29 €
In stock
Opis
Roditelji ne vibriraju niti se kreću naprijed/nazad kao klasične ljuljačke, zato je 4moms stvorio MamaRoo ležaljku koja simulira prirodno kretanje roditelja dok umiruju bebu. DOSTUPAN SREDINOM KOLOVOZA
More Information
Dostupnost Dostupno u roku od 4-8 dana
Description
Roditelji ne vibriraju niti se kreću naprijed/nazad kao klasične ljuljačke, zato je 4moms stvorio MamaRoo ležaljku koja simulira prirodno kretanje roditelja dok umiruju bebu. MamaRoo se kreće gore-dolje, te se ljulja u stranu baš kao i roditelji kada njišu bebu. Zbog jedinstvenih pokreta ova ležaljka umiruje i zabavlja bebe bolje od tradicionalnih ležaljka. Kretanje i glazbu možete kontrolirati uz pomoć svog pametnog telefona. Zbog modernog dizajna uklopit će se u svaki stan i dječju sobu, a mobile sa veselim igračkama dugo će zabavljati bebu.
Features
Glavne karakteristike: 5 načina ljuljanja koji simuliraju pokrete roditelja 5 brzina Ugrađeni display sa funkcijama 4 umirujuće melodije Bluethoot spajanje - mogućnost upravljanja mobitelom. Priključak za MP3 Player Preko MP3 PlayerA i mobitela možete puštati glazbu koji želite Nagib ležaljke može se podesiti u bilo koji položaj za maksimalnu udobnost Tkanina se lako skida, može se prati strojno Mobile ima tri igračke - mogu se ukloniti i zamijeniti Sigurnosni pojas sa uporištem u 3 točke Za korištenje do 11,3 kg (EU: 9kg) (ili dok beba može sjediti bez pomoći) Tehnički podaci: Dimenzije: visina 65cm / širina 49,5cm / dužina 84cm Težina: 8,6kg Adapter za struju uključen u cijenu (nisu potrebne baterije)
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:4moms MamaRoo Dark Grey Cool Mesh
Napiši svoje mišljenje